Kokkeskolen
Når der nu kommer et tilbud om at komme på "Kokkeskole" - så kan man (læs
Julle ) altså ikke sige
nej
Og tilmeldingen var også "enorm" (60 personer) - så glad var man når man var blandt de 18
der kom i køkkenet.
Kokkeskolen (1) - 10. januar 2012
- Forret: Cremet
jordskokkesuppe med saltet torsk, trøfler og hjemmelavet grissini
- Hovedret: Filet royal
i egne klær, syltede cherrytomater, blomkålspuré, blomkåls cous cous,
kartoffelfondant og ægte sauce
- Dessert: Varm
chokoladesoufflé med flydende orangechokolade, appelsinsalat med Madagaskar
peber og lime iscreme
- Opskrifter
Kokkeskolen (2) - 17. januar 2012
- Forret: Skindstegt
sandart på bund af cremet jordskokke risotto med peberrodssne og kaperssauce
- Hovedret:
Langtidsstegt kalveculotte med linser, bacon, syltede løg, bagte
persillerødder og granatæble vinagrette.
- Dessert: Bagte æbler
med øl-is og sprød æbletærte.
- Opskrifter
Kokkeskolen (3) - 25.januar 2012
- Forret: Skærising med
egen soufflé på sprød salat med safran creme og ørredrogn (og hjemmebagte
flutes )
- Hovedret: Pot au Feu
af lammeskank med vanillekogte skorzonerrødder egen sauce og kartoffelröstii
- Dessert: Blåbær
consommé med portvin, dertil syltede brombær, æblesorbet og sprød tuille
- Opskrifter
Blandede Bolsjer (af billeder
)
Sådan
påvirkes smagsløgene
En oplevelse rigere